Panel 

Nu är mesta panelen uppsatt. Kvar är nocken på kortsidan. Även lite pill med brädan längst ned eftersom den  ligger emot balken längst bak på kärran. När jag fått upp vindduken kom en del vatten in under golvreglarna och fastnade på grund av kapilärkraften. Därav är jag ganska mån att få tätat ordentligt. Antingen en plåt som ligger bakom panelen eller bara silikon mellan plåten och brädan längst ner. Får se hur ambitiös man orkar vara.


Började med ena kortsidan och utgick sedan från den för att de andra brädorna sidorna skulle hamna i rätt nivå

Har gjort enligt min egna idé om hur det skulle gå till och det stämde till syvende och sist. Man får inte vara rädd att missbruka vattenpasset bara.

Dörr är också införskaffad, billigt och nära med hjälp av blocket. Nu kommer bygget gå i dvala över vintern, isolering kan inte gå i förrän all panel är på plats samt fönster och dörr. Eventuellt blir det lite snickrande på inredning som går att montera senare i huset så som soffan, köksstommar, hyllor och bord.

Annonser

En reaktion på ”Panel 

  1. Nu fick jag äntligen upp både text och bilder. Vilket fantastiskt projekt! Det måste vara en härlig känsla att lyckas med ditt fina hus på hjul. Bra jobbat, mäkta imponerad! : ) Susanne

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s